Παραγγελίες, Πληρωμές και Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε, κάθε φορά, σε κάθε σας παραγγελία, τα καλύτερα προϊόντα της Αγοράς, στις πιο συμφέρουσες τιμές και τις καλύτερες υπηρεσίες διανομής και παράδοσης.

Το Animal.gr είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα:

-Μεταπωλεί προϊόντα από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρίες, επιλέγοντας πάντα τα ποιοτικότερα προϊόντα που τηρούν απαραίτητα τις προδιαγραφές.

-Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε αποθήκες εξειδικευμένης εταιρίας Logistics, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διαχείριση, η σωστή συσκευασία και προετοιμασία καθώς και η τήρηση χαμηλών αποθεμάτων στις τροφές, ώστε να παραλαμβάνετε πάντα τις πιο φρέσκες και με την πιο μακρινή ημερομηνία λήξης.

- Οι παραδόσεις σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνονται από εξειδικευμένη μεταφορική εταιρία και για κάθε σας παραγγελία λαμβάνετε ενημέρωση για όλα τα στάδια της παράδοσης, μέσω email, SMS αλλά και τηλεφωνική κλήση από τον οδηγό, όταν πλησιάζει προς το σημείο παράδοσης της παραγγελίας σας.

 

Εγγύηση προϊόντων/υπηρεσιών

Όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες φέρουν την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για τους όρους και τη διάρκεια της εγγύησης καθώς επίσης και για την τήρησή της. Για τυχόν σχετικές απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Τηλεφωνικών Παραγγελιών και Υποστήριξης.

 

Τρόποι παραγγελίας

Τις παραγγελίες μπορείτε να τις καταχωρείτε ηλεκτρονικά μέσω του eshop, www.animal.gr ή τηλεφωνικώς μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικών Παραγγελιών και Εξυπηρέτησης Πελατών στο 211 198 4452

Το Τηλεφωνικό Κέντρο  λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected]

 

Μειωμένος ΦΠΑ

Οι περιπτώσεις που δικαιούνται μειωμένο Φ.Π.Α. ή απαλλάσσονται, εξυπηρετούνται από την B2B TECH A.E. μόνο κατόπιν συνεννόησης, στο τηλέφωνο 211 198 4452, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

-          Μέσω αντικαταβολής στον οδηγό της μεταφορικής εταιρίας

-          Μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών (VISA, MASTERCARD, AMEX)

-          Μέσω εμβάσματος/μεταφοράς e-banking ή κατάθεσης στο ταμείο στους παρακάτω λογαριασμούς:

PIRAEUS BANK: (IBAN: GR49 0171 0110 0060 1113 6615 517)

EUROBANK: (IBAN: GR69 0260 0270 0003 2020 1900 324)

ALPHA BANK: (IBAN: GR83 0140 1460 1460 0232 0022 130)

-          Paypal®

 

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται μέσω:

 

  • Της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας,
  • ACS Courier,
  • Με μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας.

 

Στις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής σας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από πλευράς μας, αν η παραγγελία σας είναι άνω των 25€. Επιβαρύνεστε τα μεταφορικά κόστη βάσει της απευθείας συμφωνίας σας με το εν λόγω πρακτορείο μεταφορών που μας έχετε υποδείξει.

Οι αποστολές εντός Αττικής (εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στο νομό), είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 25€, ενώ στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 5,5€ ανά αποστολή.

 Οι αποστολές για Θεσσαλονίκη είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες έως 35Kg και άνω των 60€, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ενημερώνεστε online κατά την διάρκεια της δημιουργίας της παραγγελίας σας η οποία εκτελείται μόνο μετά από τη σχετική αποδοχή της.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών (όπως ακριτικά νησιά ή ορεινά χωριά που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, το κόστος της οποίας εξαρτάται από τον προορισμό και το βάρος της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε online κατά την διάρκεια της δημιουργίας της παραγγελίας σας η οποία εκτελείται μόνο μετά από τη σχετική αποδοχή της.

 

Χρόνοι Παράδοσης

Προσπαθούμε ώστε, όλες οι παραγγελίες Αθήνας που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 14:00, να παραδίδονται σε εσάς την επόμενη ημέρα εφόσον είναι εργάσιμη και εφόσον όλα τα προϊόντα που την αποτελούν βρίσκονται σε απόθεμα.

Οι χρόνοι παράδοσης για παραγγελίες μέσω της μεταφορικής μας εταιρίας για την υπόλοιπη Ελλάδα διαμορφώνονται ως εξής:

-          Θεσσαλονίκης 1-2 εργάσιμες.

-          Ηπειρωτικής Ελλάδας και Κρήτης 2-3 εργάσιμες ημέρες

-          Νησιωτική Ελλάδα 2-4 εργάσιμες ημέρες.

 

Στην περίπτωση προπληρωμής μέσω e-banking/κατάθεση σε λογαριασμό της B2B Tech Α.Ε. παρακαλούμε για την έγκαιρη αποστολή της  απόδειξης κατάθεσης.

Για προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα, οι αναγραφόμενες ημέρες (1-5 ημέρες) αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, εξαιρουμένων αργιών και ισχύουν εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα στον προμηθευτή ώστε να παραλάβουμε και να σας αποστείλουμε. 

Φόρτωση ...